Het lekkerste vlees vind je bij Hamburg

Charolais kwaliteitsvlees

Het uitzonderlijke Charolais vlees weet te verleiden door zijn malsheid en zijn smaakkwaliteiten. Het Charolais rund is enorm geliefd omwille van zijn smaakvolle en weinig vette, doorregen vlees. Charolais runderen grazen 3/4e van het jaar op de wei, waardoor hun voeding voornamelijk uit plantaardige producten bestaat. Dit soort teelt en voedingsregime laat toe om voldoende doorregen kwaliteitsvlees te bekomen. Wij doen een beroep op veehouders en fokkers uit de regio waar het Charolais ras ontstaan is. Zij hebben hun knowhow doorgegeven aan onze Belgische veetelers die reeds enkele jaren een uitzonderlijk werk verrichten.

A burger a day keeps the doctor away.

OPENINGSUREN

DI, WO, DO & ZO: 12u00 – 20u30
VRIJ & ZAT: 12u00 – 21u00
MA: GESLOTEN
*aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen

RESERVEREN

HEIST-OP-DEN-BERG
015 68 10 68

AARSCHOT
016 90 13 14

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google